Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se bo pouk od 19.10. do 23.10.2020 izvajal prilagojeno:

  • učenci od 1. do 5. razreda se izobražujejo v šoli,
  • učenci od 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo,
  • vsi programi Podružnične šole za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami se izvajajo v šoli.

Pouk na daljavo bo potekal preko spletnih učilnic v eAsistentu. Vanje bodo učitelji odlagali gradiva za pouk, učenci pa narejene naloge oz. dokaze o učenju. Izobraževanje na daljavo bo potekalo tudi preko videokonferenčnega orodja zoom (video ure).

Učitelji bodo gradiva in povezave do video ur nalagali v spletno učilnico. Učenci naj dosledno upoštevajo urnik video ur in naj sproti opravljajo delo, ki jim ga učitelji dodelijo.

Učitelji bodo spremljali prisotnost učencev na video urah in pri samostojnem delu, čemur bodo služili dokazi o samostojnem delu.

Odsotnost učencev bodo učitelji beležili v eAsistentu. Starši naj sporočijo razredniku, če je otrok odsoten zaradi bolezni.

Komunikacija med učitelji in posameznimi učenci bo potekala preko sporočil v eAsistentu. Učitelji se bodo potrudili odgovoriti tekom delavnika še isti dan, vsekakor pa v roku 24 ur od prejema sporočila.

V primeru tehničnih težav se lahko obrnete na Tjašo Gaberšček (tjasa.gaberscek@os-tolmin.si), za druge težave ali vprašanja pa šolsko svetovalno službo  – psihologa (Žarko Trušnovec) – 041 352 581.

Vsi si želimo, da bo pouk na daljavo samo ta teden in se po jesenskih počitnicah vsi srečamo v šoli.

Pazite nase in bodite zdravi,

Petra Vitez Costantini, ravnateljica

Za invalide