Select Page

E+ Rastemo skupaj!

Osnovna šola Franceta Bevka Tolmin z novim projektom uspešna na razpisu Erasmus+ 2023!

Z veseljem sporočamo, da je bila Osnovna šola Franceta Bevka Tolmin uspešna na razpisu Erasmus+ 2023! Projekt “Rastemo skupaj!”, ki ga sofinancira program Evropske Unije Erasmus+, bo med 1. septembrom 2023 in 31. avgustom 2024 omogočil izvedbo mobilnosti učencev in zaposlenih v državah Evropske Unije, še posebej pa nas veseli, da smo na področju šolskega izobraževanja prejeli visoko število točk, kar priča o kvalitetni zasnovi projekta.

V okviru projekta bo 12 učencev 7. in 8. razreda obiskalo partnersko šolo v Wolfenbuttlu (Nemčija), kjer bodo s tamkajšnjimi vrstniki izvajali aktivnosti, s katerimi bodo krepili svoje zavedanje o pomembnosti skrbi za duševno zdravje. Ker želimo, da naši zaposleni z aktivno participacijo v mednarodnih dejavnostih strokovno rastejo in pridobijo nova znanja, bomo tekom projekta 10 zaposlenih napotili na strukturirana izobraževanja na Irsko, Madžarsko, v Italijo, Grčijo in Nemčijo. 

Pri zasnovi projekta smo si zastavili realno dosegljive cilje, zato smo trdno prepričani, da bo prinesel številne pozitivne učinke na zaposlene, učence in učni proces.

Miha Vehar, koordinator projekta
E: miha.vehar@os-tolmin.si

Tolmin, 2. 9. 2023

Dostopnost (X)