E+ KA1 2021/2022

Osnovna šola Franceta Bevka Tolmin z novim projektom uspešna na razpisu Erasmus+ 2021!

Z veseljem sporočamo, da je bila Osnovna šola Franceta Bevka Tolmin uspešna na razpisu Erasmus+ 2021! Projekt “Z novimi znanji do obogatene učne izkušnje”, ki ga sofinancira program Evropske Unije Erasmus+, bo med 1. septembrom 2021 in 31. avgustom 2022 omogočil izvedbo mobilnosti učencev in zaposlenih v državah Evropske Unije, še posebej pa nas veseli, da smo na področju šolskega izobraževanja prejeli najvišje število točk, kar priča o kvalitetni zasnovi projekta.

V okviru projekta bo 10 učencev 8. in 9. razreda obiskalo partnersko šolo v Nemčiji, kjer bodo s tamkajšnjimi vrstniki izvajali aktivnosti, s katerimi bodo krepili svoje zavedanje o pomembnosti in načinih ohranjanja naravnih danosti. Ker želimo, da naši zaposleni z aktivno participacijo v mednarodnih dejavnostih strokovno rastejo in pridobijo nova znanja, bomo tekom projekta 7 zaposlenih napotili na strukturirana izobraževanja na Finsko, Češko, v Italijo in Španijo.

Pri zasnovi projekta smo si zastavili realno dosegljive cilje, zato smo trdno prepričani, da bo prinesel številne pozitivne učinke na zaposlene, učence in učni proces.

Miha Vehar, koordinator projekta
E: miha.vehar@os-tolmin.si

 

Tolmin, 1. 9. 2021

Za invalide