Ob tednu otroka smo na PŠ Kamno tudi letos preživeli kakšen dan malo drugače kot običajno. V začetku tedna, smo se pridružili učencem centralne šole Tolmin in si z njimi ogledali risanko Škratki. Pri glasbeni umetnosti smo se zavrteli, zapeli in spoznali glasbo otrok v Afriki, pri likovnem pouku pa smo poustvarjali na osrednjo temo letošnjega tedna otroka in ustvarili res čudovita dela.

Ker se naše podružnice drži lepa tradicija in učenci sami organizirajo kakšen kulturni dogodek, so naši tretješolci tokrat organizirali in pripravili kratek koncert, kjer so nam pripravili nekaj glasbenih točk. V podaljšanem bivanju, pa smo se odpravili v bližnji gozdiček in izdelali velike in male hiške, za škratke ali pa kar za malo večje škratke, ki obiskujejo našo šolo. Imeli smo prav posebno čast in v tem tednu na poti v gozdiček pri domačinih lahko božali in razvajali morske prašičke

Seveda nismo pozabili na pravljične trenutke, zato nam je v sredo knjižničarka Polonca Podreka Šturm iz knjižnice Cirila Kosmača pripovedovala pravljico Rdeča kokoška v izvedbi gledališča Kamišibaj. Najbolj pa smo bili veseli, da je bil pouk tako organiziran, da smo se lahko ta teden več igrali in se zabavali ter se učili na drugačen, bolj zabaven način kot smo bili tega vajeni pri vsakodnevnem poteku pouka. Pa saj ni čudno, saj je bil letošnji slogan tedna otroka RAZIGRAN UŽIVAJ DAN in mi smo ta slogan vzeli zelo resno. Res smo uživali.

Za invalide