Select Page

Zadnji dan smo se preizkusili v izdelavi matematičnih stripov na temo ulomkov in neizmerno uživali, saj smo lahko uporabljali svojo domišljijo.
Nato so nam učenci pripravili pravi koncert rok glasbe. Po kosilu pa smo poskusili Swedish Fika – njihove značilne slaščice, ki so nam jih pripravili in nam podelili priznanja za udeležbo na Ersamus+ izmenjavi.

Zvečer so jim družine priredile tradicionalni švedsko petkovo večerjo – tacose. Nato pa je sledilo pakiranje kovčkov, saj smo zgodaj zjutraj odrinili na pot nazaj v Slovenijo.

Uživala sva v igranju nogometa in nad njihovimi zahtevnimi treningi. Na Švedskem imajo odlično hrano in mama od Jonathana je odlična kuharica. Družina je bila zelo prijazna. Zelo nama je bila všeč učiteljica Karin in upava, do jo srečava na izmenjavi v Sloveniji.
Anže in Natan

Šola je zelo zanimiva in hrana je zelo dobra, všeč nama je bilo ker smo spoznali vse o Karlskroni in njeni preteklosti. Zelo težko se je bilo posloviti od družine, ki naju je gostila. Kosilo v šoli je bilo vedno zelo dobro, všeč nama je bilo ker si si lahko sam vzel kar si hotel.
Tarin in Teja

 

Za invalide