Tel: 05 380 12 00 os.tolmin@guest.arnes.si

SPOMIN NA ČAROBNI DECEMBER

December naj bi bil, kot zadnji mesec v letu, nekaj posebnega – čaroben in poln lepih želja, če si takega seveda naredimo…in mi smo si ga!

Že v začetku meseca smo sestavili plakat naših želja za mesec december in, ker smo bili skromni, so se nam uresničile skoraj vse, razen vreme nam je malo ponagajalo in snega ni bilo.

Na vseh področjih smo se trudili pričarati čarobnost v našo malo šolo. Veliko smo ustvarjali, z izdelki pa okrasili šolo, postavili smrečico, spoznavali svet pravljic, zapeli ter zaplesali. Imeli smo tudi kar nekaj obiskov. Prišla je učiteljica Martina, ki nam je prebrala pravljico, učiteljici Majda in Zalka, ki sta predstavili planinske vsebine, vrtičkarji iz Volarij pa so si prišli ogledat Muco copatarico.

December pa ne bi bil pravi, če si ga ne bi posladkali z dobrotami. Pripravili smo si vročo čokolado ter kokosove kroglice. Mmmm, kako je bilo dobro.

Kot je že nekaj let navada, se zadnje dni pred prazniki odpravimo po vasi Kamno in obiščemo starejše krajane. Obdarimo jih z darili, ki jih pripravi Krajevna skupnost Selce-Kamno ter jim zaželimo zdravo leto, ki prihaja.

Da smo se imeli res lepo, se prepričajte na fotografijah.

Špela Borovničar