Organizator pustovanja je društvo Tminska pustna muzika.

Predmetna stopnja – zbor v torek ob 15.30 na Pregljevem trgu, zberete se po razredih, vodja dobi številko. Sprevod se zaključi na parkirišču pred knjižnico, vse prijavljene šeme prejmete krof in čaj, najboljše pa še nagrado. Vodja bo komisiji povedal ime skupine in jo v nekaj stavkih predstavil. Našemite se izvirno, predstavite lik, ki ga želite, zabavajte se, a ne pozabite na kulturno obnašanje. Poskrbite za svojo varnost in varnost drugih udeležencev.

Na sprevodu boste samostojni, brez spremstva učiteljev.

Uradni del se  konča s podelitvijo nagrad ob 17.45. Pustovanje se bo nadaljevalo z rajanjem ob glasbi DUA PALBIN v gostilni Pri Martini. Udeležite se ga lahko v spremstvu staršev.

Vaša naloga: skupine, ki  še niste izbrale svojega imena, naredite to pri razredni uri in ga takoj sporočite v tajništvo.


Razredna stopnja

Zbor bo v torek ob 15.45 na Pregljevem trgu pri učitelju – spremljevalcu. Vodja skupine dobi številko. Sprevod se zaključi na parkirišču pred knjižnico, vse prijavljene šeme prejmete krof in čaj, najboljše pa še nagrado. Vodja bo komisiji povedal ime skupine in jo v nekaj stavkih predstavil. Našemite se izvirno, predstavite lik, ki ga želite, zabavajte se, a ne pozabite na kulturno obnašanje. Uradni del se zaključi ob 17.45 s podelitvijo nagrad. Takrat naj vas pridejo iskat starši, skupaj se lahko pridružite rajanju v gostilni Pri Martinu, kjer bo igral DUO PALBIN.

Alenka Kragelj, pomočnica ravnatelja