Četrti teden šolanja na daljavo je za nami. Oglašamo se učenci 3.h in 4. h razreda ter učiteljica Mateja. Vsak petek dobimo učno gradivo, ki nam ga pripravi učiteljica po pošti. Prav vsi nestrpno čakamo poštarja, da lahko na hitro pokukamo v kuverto, kaj nas čaka naslednji teden. Hočeš nočeš smo se privadili na tako šolo. Upamo pa, da ne bo trajalo dolgo in se bomo lahko kmalu vrnili v šolske klopi. Učne obveznosti opravimo sami, če pa se kaj zatakne, priskočijo na pomoč naši starši. Tudi tako delo je zanimivo. Poleg obveznega pisanja, branja in računanja, pa naredimo tudi kakšen zanimiv poskus pri naravoslovju, glasbena umetnost in športna vzgoja sta prav zabavni, tudi pri likovni umetnosti nastajajo zanimivi izdelki. Ta teden smo kiparili. Iz testa smo oblikovali žemljice. Ha, ha, ha okusna in zabavna naloga. Včeraj pa smo si ogledali slovenski mladinski film, zanimivo, ni kaj.

Tako pravijo učenci:

Bombetke še nastajajo, matematiko sem rešila čisto sama. Pri urejanju števil od najmanjšega do največjega pa bom morala še vadit. (Lucija)

Mi kar gre. Mama je doma in mi pomaga pri delu. (Sanja)

Šolanje od doma mi je zanimivo, ampak pogrešam prijatelje. Zelo mi je všeč zoom. (Nina)

Delam sama, če pa kaj ne gre mi pomaga tata. Včasih mi nagaja internet. (Ana)

Doma se imam kar vredu, pogrešam pa sošolke in učiteljice. (Žak)

To je od nas vse za danes. Postalo je že zelo mraz in to je čas, da nas obišče prvi dobri mož. Ta teden se bomo še posebej potrudili, saj vemo, da nas sv. Miklavž gleda in nas zagotovo obišče, ker smo zelo pridni. Lahko pa nam izpolni tudi željo, da se kmalu vidimo v šoli. Kdo ve? En velik pozdrav od vseh nas.

 

Za invalide