Tel: 05 380 12 00 os.tolmin@guest.arnes.si

NOVOLETNA PRIREDITEV NA PŠIUOPP

V četrtek, 21.12.2017 ob 17. uri, smo na Podružnični šoli za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami Tolmin izvedli tradicionalno novoletno prireditev. Zbralo se je veliko staršev, bratcev in sestric naših učenk in učencev, drugih sorodnikov, naših prijateljev in znancev. Počaščeni smo bili, da smo v naši sredi lahko gostili predstavnike vseh treh Posoških občin in druge ugledne goste.

Na začetku nas je pozdravila in nagovorila pomočnica ravnatelja ga. Alenka Kragelj, namestnica ravnatelja.

Sledila je napoved  naše prireditve, na kateri so nastopali  vsi  naši učenci,: » Silvestrski večer je. Otroci nestrpno pričakujejo novo leto. Medtem se kratkočasijo s pogovarjanjem, pripovedovanjem, petjem in plesom. Še bolj kot novega leta pa se veselijo prihoda Dedka Mraza. Bo prišel? »  In je res prišel. Prinesel je veliko košaro daril, s katerimi je razveselil otroke. Toda letos  je bila v zraku posebna čarovnija, saj jim je Dedek Mraz naročil, da smejo odpreti darila šele po polnoči. Odbilo je polnoč. Sledila so voščila in novoletne želje.

Otroci so dobili darila, odrasli pa smo iz njihovih ust slišali nekaj napotkov za prijetnejše življenje in lepši svet. Marsikdo med nami je sklenil, da bo bolj ljubil, se več objemal, se več pogovarjal, imel več časa za svoje bližnje in se več smejal.

Tudi po prireditvi, v sproščenem in prijateljskem vzdušju, ni manjkalo stiskov rok in lepih želja.

SREČNO 2018!