Planinski krožek

ČLANARINA PLANINSKE ZVEZE SLOVENIJE za leto 2020

Spoštovani starši!

Z začetkom novega koledarskega leta je potrebno poravnati tudi članarino za članstvo v Planinski zvezi Slovenije.

Člani Planinske zveze Slovenije imajo nekatere ugodnosti, o katerih si lahko preberete na spletni strani PZS (https://clanarina.pzs.si/). Najpomembnejše je nezgodno zavarovanje, ki je všteto v članarino. Vsak planinec je tudi član Planinskega društva Tolmin, ki nudi svojim članom še določene ugodnosti: Planinski dnevnik, brezplačno prejemanje društvenega glasila Krpelj, plezanje v Gorniškem centru, vodnike na izletih,,…

Letošnja članarina znaša 8€. Članarino bomo mentorice pobirale med plezanjem, zato morajo planinci s seboj prinesti planinski dnevnik. Učenci, ki se plezanja ne bodo udeležili, bodo lahko članarino poravnali do 13.2.2020 pri svoji mentorici, zato naj imajo denar in dnevnik s seboj. Kasneje boste članstvo urejali sami.

Če učenci planinskega dnevnika še nimajo, ga bodo prejeli ob plačilu in vanj takoj nalepili znamkico, da se ne bo izgubila. Tisti, ki se bodo sedaj prvič včlanili v PZS, bodo domov prinesli tudi izjavo, ki jo boste izpolnili in nato vrnili.

Če so člani PZS tudi odrasli člani družine, je ta članarina za otroka še nekoliko nižja. Družinski popust (20%) se obračuna vsem družinskim članom, kadar članarino plačajo vsi družinski člani sočasno, zato starše prosimo, da znižano članarino poravnajo na sedežu PD Tolmin v času uradnih ur (ČETRTEK, 17h – 19h) ali v športni trgovini Iglu.

Učenci, ki članarine ne bodo imeli poravnane, se žal ne bodo mogli udeleževati dejavnosti planinskega krožka na šoli (zaradi zavarovanja).

Za morebitne nejasnosti smo mentorice na voljo.

Lep planinski pozdrav.

Mentorice planinskega krožka:

Darja Bajt

Nuša Rutar

Bojana Pitamic Rojc

Špela Borovničar


PLEZANJE V GORNIŠKEM CENTRU

DATUM:  ponedeljek, 3. 2. 2020 in sreda, 5. 2. 2020

ZBORNO MESTO: GORNIŠKI UČNI CENTER PD TOLMIN NA LOGU

OPREMA: Športna majica in hlače, šolski copati z gumo, pijača, planinski dnevnik

Tokrat vas vabimo na plezanje v Gorniški center PD Tolmin. Plezali bomo na umetni steni v prostoru. Plezanje bo potekalo vsak dan v 2 skupinah, vsaka po eno uro. Prva skupina bo začela ob 16.00, druga skupina pa ob 17.00.

ponedeljek, 3. 2. 2020      ponedeljek, 3. 2. 2020           sreda, 5. 2. 2020                sreda, 5. 2. 2020

16.00 – 17.00                        17.00 – 18.00                         16.00 – 17.00                   17.00 – 18.00           

Učence-planince pripeljete in odpeljete starši. V času plezanja bomo pobirali tudi članarino za leto 2020, zato morajo imeti planinci s seboj planinski dnevnik.

Plezanje je za člane PD Tolmin brezplačno. Sodelovali bodo tudi alpinisti Soškega alpinističnega odseka PD Tolmin.

Zaradi organizacije skupin prosim, da se čimprej prijavite, da bomo lahko delo primerno organizirali. Število v skupinah je omejeno. Vsak planinec sodeluje v enournem plezanju. Prijavnico oddate mentorici planinskega krožka oz se prijavite preko spletnega obrazca na spletni strani OŠ Tolmin do srede, 29.1.2020.

Ravnatelj:                                                                                                                Vodja aktivnosti:

Vladimir Mavri                                                                                                        Špela Borovničar

 

SPLETNI OBRAZEC (prijave so zaključene, 30.1.2020)