Planinski krožek

ČLANARINA ZA NOVE ČLANE

Vsak planinec je tudi član Planinskega društva Tolmin, ki nudi svojim članom določene ugodnosti: planinski dnevnik, vodnike na naših izletih, brezplačno prejemanje društvenega glasila Krpelj, plezanje v Gorniškem centru, enkratno brezplačno prenočevanje v koči na planini Razor… najpomembnejše pa je zavarovanje planinca.

Izletov se lahko udeležijo le planinci, ki imajo poravnano članarino za tekoče koledarsko leto, torej 2019. Novi člani poravnajo znižano članarino (3 evre), ki velja do novega leta. To lahko storijo kar na izletu samem.                            


 POHOD NA MATAJUR (1642 m)

ZBOR: v petek,11.10.2019  ob 16.30 na Avtobusni postaji Tolmin

POVRATEK: v petek, 11.10.2019 ob 21.00 na Avtobusni postaji Tolmin

OPIS POTI:  prevoz z avtobusom do koče Rifugio Pelizzo.  Vzpon na Matajur-opazovanje sončnega zahoda. Spust do koče Planinske družine Matajur, kjer nam bodo postregli s čajem. Spust do avtobusa, s katerim se bomo pripeljali v Tolmin.

Izlet bo potekal po lahki planinski potiHoje bo približno 2,5 ure.

HRANA: iz nahrbtnika (sendvič, dovolj tekočine)

OBVEZNA OPREMA: Oprema naj bo primerna letnemu in dnevnemu času (primerna obutev – dober podplat, udobna oblačila, vetrovka); kapa in rokavice, baterijska svetilka, podloga za sedenje na tleh ter planinski dnevnik.

POSEBNO SPOROČILO: Stroški prevoza bodo znašali približno 7-9  evrov. Poravnali jih boste s položnico za tekoči mesec.

Otroci naj izpolnjeno prijavnico prinesejo do srede, 9.10.2019  svoji razredničarki ali pa jih prijavite na spletni strani.

V primeru odjave, prosim, da to sporočite v tajništvo šole. (tel. številka: 3801 200)

OPOZORILO: Prijavljeni učenci, ki se do petka ne bodo odjavili in se izleta ne bodo udeležili, morajo plačati stroške prevoza.

Izlet bo izveden le v primeru jasnega vremena.

Lep planinski pozdrav!

Vodja izleta: Darja Bajt, mentorica                                     Ravnatelj: Vladimir Mavri