Na smučanju sem vadil slalom. Šli smo tudi na dvo- in šestsedo. Pogrešam mamo in tata, moja dva brata pa me po moje ne pogrešata. (Matic M.)

Danes je bilo nekako isto kot včeraj. Šli smo na dvosedo, obiskali skupino Plazovi in Okostnjake. Pripravljali smo se tudi na zaključni večer. (Žanluka)

Na smučanju sem odlično smučal. Tudi zavijal sem. Jutri pa bo mega dan, ker imamo tekmo. Zelo smo vadili in upam, da dobi priznanje. Želim si, da Severni medvedi zmagamo. (Jon)

Ko sem se zbudil ob 7.30 sem šel na dober zajtrk. Danes smo se na smučanju več učili. »Sprobal« sem tudi skoke. Doma me mama po moje malo pogreša kot jaz njo. Sestrica pa se veseli, ker me ni doma. (Svit)

Ko sem vstal, sem se najprej preoblekel in šel na zajtrk. Po zajtrku smo se preoblekli v smučarsko opremo. Na smučanju sem se učil delati ovinke. Bilo mi je zelo všeč.  Po kosilu pa sem igral namizni nogomet. Po večerji pa smo šli na nočni pohod. (Enej V.)

Po zajtrku smo se šli smučat na drugo stran, kjer  so bili skoki in en nov skok po katerem si moral po deski  iti s smučkami  postrani. Na koncu smučanja smo šli še na 6-sedo. Bila je kar dolga pot do vrha. (Jakob)

Zvečer smo šli na nočni pohod z baterijami. Ko smo hodili smo bili vsi zelo žejni. Šli smo do Penziona Tia. Tam smo popili čaj in se šli kepat. Za nazaj smo se metali v sneg in se kepali.  Okepali smo učiteljico. Ko smo prišli nazaj v kočo, smo se preoblekli in šli takoj spat. Zelo je bilo lepo. (Taja in Laura)